maanantai 11. huhtikuuta 2011

Syksyn kuviot alkavat selvitä

Tulevan syksyn kuviot alkavat pikkuhiljaa selkiytymään. Keskimmäisen eskaripaikasta saatiin päätös reilu viikko sitten. Poika menee viereisen vuoropäiväkodin eskariryhmään tuohon koululle, mikä oli äidille helpotus, vaikka ryhmä onkin eri missä Esikoinen nyt on. Tänään jo vähän ennakkoon kyselin mahdollisuudesta, että poika kulkisi päiväkodille iltapäiväksi jatkavan ryhmän kanssa kotiin, kun menevät tästä meidän ohi joka tapauksessa ja itselle hakeminen hoitolasten kanssa olisi melkoisen haasteellinen urakka. Varsinkin, kun tällä hetkellä näyttää siltä, että ryhmä tulee olemaan täysi ja lapset kovin pieniä kaikki. Tarkemmin asia selviää touko-kesäkuun aikana, jolloin perhepäivähoidonohjaaja lupasi olla yhteydessä seuraavan kerran. Itse työt on tarkoitus aloittaa elo-syyskuun aikana, mieluummin toki syyskuun alussa, että saadaan poikien koulu ja eskari alkamaan ensin. Esikoisen koulupaikasta ei vielä ole tullut päätöstä, mutta niiden pitäisi tulla tässä tämän kuun aikana.

Tänään vasta kunnolla havahduin siihen, miten pitkällä kevät jo onkaan. Eihän tässä ole enää kuin pieni hetki, ennen poikien kesäloman alkua.

2 kommenttia:

  1. Meillä kans poika lähtee eskariin.. Matkaa tulee "vain" 1 km, mutta sisältää vilkasliikenteisen tien ylityksen, eli toisin sanoen en uskalla päästää yksin.. Alotetaan siis syksy kulkemalla joka päivä mäen alle koko porukan kanssa ja ongelma on vielä se, et miten saan pojan kottiin 12-13 aikaa..?? Ohjaaja ehdotti taksikyytiä (johon on mahdollisuus, kun matka sis. tienylityksen ja on 1km tai pidempi) mut mun mielestä on jotenkin naurettavaa hypätä taksiin vain kilsan takia.. Eriasia olis jos matka olis pidempi.. Tässä suunnilleen revin hiuksiani et miten tehdään. Ahistaa jotenkin, mut pakko sit jotain keksiä, ei vaan kauheesti ole ideoita.. Onneks mies vaihto työpaikkaa, jossa on joka toinen viikko iltaa, niin et pystyis hakea ja viedä, mut ne aamuviikot pitäs sit jotenkin sumplia. Pahimmoinen on tuo aika! Eivät ole voineet keksiä vaikka 9-15, niin onnistuis helpommin (meiän työn kannalta..).. :D

    VastaaPoista
  2. Tiedän tuon tunteen! Kyllä itseäkin ahdistaa jonkin verran tuo hakeminen, ja olenkin päättänyt, että siihen keksitään joku muu ratkaisu. Jos ei tuo muun eskariryhmän kanssa kulkeminen onnistu vastuukysymysten takia (vakuutus ei kata jos tulevat vasta virallisen eskariajan jälkeen), niin sitten vaikka palkkaan jonkun mummon hakemaan pojan päiväkävelyllään ;) Meillä ei täällä eskarilaiset saa lainkaan kulkea yksin ja matkat on niin lyhyitä, ettei niihin kyytiä järjestetä. Vieminen ei itselleni ole ongelma, kun matkaa on tosiaan vain se noin 300m ja voidaan sitten pienten kanssa jäädä siitä samalla aamupäiväulkoiluun. Hakeminen puolestaan on ajankohtaansa nähden käytännössä mahdoton.

    VastaaPoista