maanantai 15. elokuuta 2011

Työt alkavat 1.9.

Täällä on elelty jokseenkin stressaavia aikoja, kun tulevista hoitolapsista ei ole ollut mitään tietoa. Alkukesästä tuli yksi kysely, joka ei lopulta kuitenkaan johtanut sopimuksen syntymiseen. Ja vasta tänään viimein varmistui kaupungin puolelta ensimmäinen hoitolapsi. Ensisijaisestihan tulen tekemään töitä ostopalveluhoitajana kaupungille, ja olenkin ihmetellyt, ettei aiemmin ole sieltä suunnalta otettu yhteyttä, vaikka syyskuu lähenee kovaa vauhtia ja hoidon aloittavia lapsiakin pitäisi olla ihan jonoksi asti. Olen kuitenkin ihan luottavaisella mielen, että loputkin paikat syksyn aikana täyttyvät tai ainakin viimeistään vuoden vaihteessa.

Omien lasten kanssa on käynnistynyt aivan uudenlainen arki Esikoisen aloitettua koulutaipaleensa viime viikolla ja Keskimmäisen lähdettyä eskariin tänä aamuna. Alkujännityksestä selvinnyt Esikoinen on jo aivan innoissaan koulunkäynnistä. Keskimmäinen ei tänään sanonut eskarista mitään, muttei vielä kovin innostuneeltakaan vaikuttanut. En tiedä jännittääkö äitiä vai poikaa enemmän kuinka eskari lopulta lähtee sujumaan. Koululainen saa tällä viikolla harjoitella koulumatkan kulkemista itsekseen. Eskarilaisen käyn tämän viikon ajan sekä viemässä että hakemassa, mutta ensi viikosta lähtien vain viemässä. Kotiin poika tulee yhdessä päiväkodille siirtyvän eskariryhmän kanssa, mikä helpottaa arkea valtavasti, kun hoitolapset aloittavat.

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti sinulle hoitolapsia löytyy. Minä myös yksityinen, aloitin vuosi sitten 1.9. yhdellä lapsella. Välillä on ollut ryhmä täysi ja nyt taas odottelen yhtä lasta ryhmääni :) Mukavaa syksyn alkua :)

    VastaaPoista
  2. Hei Katja ja kiitos viestistäsi :) Eiköhän niitä lapsia vielä tule lisää. Enkä toisaalta ole kovin pahoillani etten heti pääse aloittamaan täydellä ryhmällä, kun nyt tulossa oleva on vielä alle vuoden ikäinen vauva. Ja onneksi saan vielä hoitomaksujen lisäksi omista nuorimmista kotihoidontukea ensi kesää asti. Sen jälkeen olisi suotavaa, että ryhmä olisi täysi ;)

    Mukavaa syksyn alkua sinullekin ja piipahdahan uudelleenkin :)

    VastaaPoista